aboutLEGAL

ministerie van financiën
1 week
Minister Dijsselbloem van Financiën benoemt prof. mr. dr. Femke de Vries tot lid van het bestuur van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zij vult daarmee de plek in die is vrijgekomen na het vertrek van Theodor Kockelkoren. De benoeming is op voordracht van de raad van toezicht, gaat...
afm
1 week
Minister Dijsselbloem van Financiën heeft maandag 24 augustus bekendgemaakt dat Femke de Vries per 1 oktober 2015 zal aantreden als bestuurslid bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De benoeming is op voordracht van de raad van toezicht van de AFM en geldt voor een periode van vier jaar. Het...
afm
2 weken
De consumentennieuwsbrief van de AFM verschijnt elke maand. Lees nu de nieuwsbrief van augustus met informatie over actuele financiële zaken voor consumenten.
afm
2 weken
Volgend op het persbericht 18 augustus 2015 (07:47 uur CET) maakt de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bekend dat de handel in Royal Imtech N.V. zal worden hervat.
afm
2 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij een aanwijzing heeft gegeven om de handel in Royal Imtech NV op te schorten:
afm
2 weken
Volgend op het persbericht 13 augustus 2015 (16.54 uur CET) maakt de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bekend dat de handel in Royal Imtech N.V. zal worden hervat.
afm
3 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij een aanwijzing heeft gegeven om de handel in Royal Imtech NV op te schorten:
afm
4 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij een aanwijzing heeft gegeven om de handel in OCI N.V. stil te leggen:
afm
4 weken
Volgend op het persbericht van 6 augustus 2015 (8.45 uur CET) maakt de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bekend dat de handel in OCI N.V. zal worden hervat.
ministerie van financiën
5 weken
De verkoop van VIVAT Verzekeringen (REAAL N.V., hierna ‘VIVAT’) aan de Chinese verzekeraar Anbang is definitief. De Chinese toezichthouder op de verzekeringssector heeft ingestemd met de aankoop van VIVAT. De Nederlandsche Bank (DNB) had begin juli al toestemming gegeven voor de...
afm
6 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft van april tot en met juni 2015 voor drie (vermoedelijke) boiler rooms gewaarschuwd. Beleggers moeten niet ingaan op het aanbod van deze frauduleuze partijen.
afm
6 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 6 juli 2015 een last onder dwangsom opgelegd aan mevrouw S. Preuter.
ministerie van financiën
6 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) kan vanaf nu verzekeraars die klanten niet goed informeren over beleggingsverzekeringen, de zogenaamde woekerpolissen, sancties of een boete opleggen.
afm
6 weken
De consumentennieuwsbrief van de AFM verschijnt elke maand. Lees nu de nieuwsbrief van juli met informatie over actuele financiële zaken voor consumenten.
afm
7 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 4 juni 2015 een last onder dwangsom opgelegd aan FX-CI. FX-CI voldoet niet aan informatieverzoeken van de AFM, die deze informatie nodig heeft om vast te kunnen stellen of de wet wordt overtreden.
afm
7 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 22 december 2014 een bestuurlijke boete van €5.000 opgelegd aan AscoNed Holding C.V. (Asconed). Asconed is vanaf 2007 actief geweest als bemiddelaar in verschillende financiële producten. De onderneming is inmiddels opgeheven. De bestuurlijke boete is...
ministerie van financiën
7 weken
Nederland en Duitsland willen volledig transparant zijn als het gaat om tussen belastingdiensten en bedrijven gemaakte afspraken die gevolgen hebben voor het andere land. De belastingdiensten van beide landen gaan daarom actief en spontaan met elkaar informatie uitwisselen. Afspraken omtrent dit...
ministerie van financiën
7 weken
Minister Jeroen Dijsselbloem is maandag herkozen als voorzitter van de Eurogroep, de vergadering van ministers van Financiën in de eurozone.
ministerie van financiën
7 weken
De Ministers van Financiën van de eurolanden hebben zaterdag tot middernacht gesproken over het Griekse verzoek voor een nieuw steunpakket en hervormingen. De vergadering wordt vanmorgen vanaf 11.00 uur voortgezet.
ministerie van financiën
7 weken
Het snelle interventieteam van de FIOD heeft donderdag in samenwerking met de Douane in de gemeente Heumen een illegale productielijn van waterpijptabak ontmanteld. Daarnaast is beslag gelegd op 800 kilo waterpijptabak. Een 50-jarige man uit Nijmegen is aangehouden.
bezoek ook legalsearch, bureau voor werken als bedrijfsjurist
persberichten graag aan redactie@aboutpublishers.nl
inschrijven
Email deze pagina
Share op Google+
Share op Linkedin
Share deze pagina op Twitter
Share deze pagina op Facebook