aboutLEGAL

ministerie van financiën
6 weken
Minister Dijsselbloem van Financiën benoemt prof. mr. dr. Femke de Vries tot lid van het bestuur van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zij vult daarmee de plek in die is vrijgekomen na het vertrek van Theodor Kockelkoren. De benoeming is op voordracht van de raad van toezicht, gaat...
afm
6 weken
Minister Dijsselbloem van Financiën heeft maandag 24 augustus bekendgemaakt dat Femke de Vries per 1 oktober 2015 zal aantreden als bestuurslid bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De benoeming is op voordracht van de raad van toezicht van de AFM en geldt voor een periode van vier jaar. Het...
afm
6 weken
De consumentennieuwsbrief van de AFM verschijnt elke maand. Lees nu de nieuwsbrief van augustus met informatie over actuele financiële zaken voor consumenten.
afm
7 weken
Volgend op het persbericht 18 augustus 2015 (07:47 uur CET) maakt de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bekend dat de handel in Royal Imtech N.V. zal worden hervat.
afm
7 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij een aanwijzing heeft gegeven om de handel in Royal Imtech NV op te schorten:
afm
7 weken
Volgend op het persbericht 13 augustus 2015 (16.54 uur CET) maakt de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bekend dat de handel in Royal Imtech N.V. zal worden hervat.
afm
7 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij een aanwijzing heeft gegeven om de handel in Royal Imtech NV op te schorten:
afm
8 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij een aanwijzing heeft gegeven om de handel in OCI N.V. stil te leggen:
afm
8 weken
Volgend op het persbericht van 6 augustus 2015 (8.45 uur CET) maakt de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bekend dat de handel in OCI N.V. zal worden hervat.
ministerie van financiën
10 weken
De verkoop van VIVAT Verzekeringen (REAAL N.V., hierna ‘VIVAT’) aan de Chinese verzekeraar Anbang is definitief. De Chinese toezichthouder op de verzekeringssector heeft ingestemd met de aankoop van VIVAT. De Nederlandsche Bank (DNB) had begin juli al toestemming gegeven voor de...
afm
10 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft van april tot en met juni 2015 voor drie (vermoedelijke) boiler rooms gewaarschuwd. Beleggers moeten niet ingaan op het aanbod van deze frauduleuze partijen.
afm
10 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 6 juli 2015 een last onder dwangsom opgelegd aan mevrouw S. Preuter.
ministerie van financiën
11 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) kan vanaf nu verzekeraars die klanten niet goed informeren over beleggingsverzekeringen, de zogenaamde woekerpolissen, sancties of een boete opleggen.
afm
11 weken
De consumentennieuwsbrief van de AFM verschijnt elke maand. Lees nu de nieuwsbrief van juli met informatie over actuele financiële zaken voor consumenten.
afm
12 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 4 juni 2015 een last onder dwangsom opgelegd aan FX-CI. FX-CI voldoet niet aan informatieverzoeken van de AFM, die deze informatie nodig heeft om vast te kunnen stellen of de wet wordt overtreden.
afm
12 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 22 december 2014 een bestuurlijke boete van €5.000 opgelegd aan AscoNed Holding C.V. (Asconed). Asconed is vanaf 2007 actief geweest als bemiddelaar in verschillende financiële producten. De onderneming is inmiddels opgeheven. De bestuurlijke boete is...
afm
12 weken
Banken, verzekeraars en zelfstandig adviseurs/bemiddelaars leven het provisieverbod over het algemeen goed na. Dat concludeert de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het rapport dat op 9 juli 2015 is gepubliceerd over een onderzoek naar de naleving van het provisieverbod.
afm
12 weken
Minister Dijsselbloem van Financiën benoemt Paul Rosenmöller met ingang van 15 juli 2015 als nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Annemarie van Gaal, Rob Becker en Bart Koolstra worden benoemd als leden. Waarnemend voorzitter Diana van Everdingen...
afm
13 weken
De zomervakantie staat voor deur. Ben je al bezig met de voorbereiding? Heb je een reisverzekering en vraag je je bijvoorbeeld af of je voldoende aanvullend verzekerd bent voor ziekenhuiskosten of andere medische kosten in het buitenland? Ga dan na of de voorwaarden van jouw reisverzekering...
afm
13 weken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een verkennend onderzoek gedaan naar digitale communicatie onder pensioenverzekeraars. Hieruit volgen goede praktijkvoorbeelden en concrete aanbevelingen voor pensioenuitvoerders.
bezoek ook legalsearch, bureau voor werken als bedrijfsjurist
persberichten graag aan redactie@aboutpublishers.nl
inschrijven
Email deze pagina
Share op Google+
Share op Linkedin
Share deze pagina op Twitter
Share deze pagina op Facebook